BEGIN:VCALENDAR VERSION:2.0 PRODID:ILLC Website X-WR-TIMEZONE:Europe/Amsterdam BEGIN:VTIMEZONE TZID:Europe/Amsterdam X-LIC-LOCATION:Europe/Amsterdam BEGIN:DAYLIGHT TZOFFSETFROM:+0100 TZOFFSETTO:+0200 TZNAME:CEST DTSTART:19700329T020000 RRULE:FREQ=YEARLY;BYMONTH=3;BYDAY=-1SU END:DAYLIGHT BEGIN:STANDARD TZOFFSETFROM:+0200 TZOFFSETTO:+0100 TZNAME:CET DTSTART:19701025T030000 RRULE:FREQ=YEARLY;BYMONTH=10;BYDAY=-1SU END:STANDARD END:VTIMEZONE BEGIN:VEVENT UID:/NewsandEvents/Archives/2013/newsitem/4959/3-A pril-2013-SPUI25-op-locatie-Food-for-thought-Rens- Bod DTSTAMP:20130324T000000 SUMMARY:SPUI25 op locatie: Food for thought, Rens Bod ATTENDEE;ROLE=Speaker:Rens Bod DTSTART;TZID=Europe/Amsterdam:20130403T180000 DTEND;TZID=Europe/Amsterdam:20130403T194500 LOCATION:NRC Restaurant Café, Rokin 65, Amsterdam DESCRIPTION:Luisteren naar een goed verhaal en gen ieten van een maaltijd: dat is Food for thought. I edere woensdagavond kunt u aanschuiven in aan een gedekte tafel in het NRC restaurant, genieten van een maaltijd en een glas, maar vooral van een boei ende tafelrede. Ditmaal: Rens Bod. For more infor mation (in dutch), see http://www.spui25.nl/progra mma/content/lezingen/2013/04/ X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:\n
Luisteren naar een goed verhaal en genieten van een maaltijd :\n dat is Food for thought. Iedere woensdaga vond kunt u aanschuiven\n in aan een gedekte tafel in het NRC restaurant, genieten van een\n maaltijd en een glas, maar vooral van een boeie nde\n tafelrede. Ditmaal: Rens Bod.
\n \nFor more information (in dutch), see http://www.spui25.nl/programma/cont ent/lezingen/2013/04/
URL:/NewsandEvents/Archives/2013/newsitem/4959/3-A pril-2013-SPUI25-op-locatie-Food-for-thought-Rens- Bod END:VEVENT END:VCALENDAR