Archives

Please note that this newsitem has been archived, and may contain outdated information or links.

11 December 2007, Schrijfclinic Vernieuwingsimpuls Veni en Vidi

Date: Tuesday 11 December 2007
Time: 9:30-16:00

Schrijfclinic Vernieuwingsimpuls Veni en Vidi

Voor excellente onderzoekers die hun kansen op een Veni of Vidi willen vergroten

Dinsdag 11 december, 9.30-16.00 uur

Zaal: wordt nog bekend gemaakt

Liaison Office organiseert een workshop waarin onderzoekers advies krijgen bij het opstellen van hun voorstel voor een Veni (pas gepromoveerd) of Vidi (aantal jaren post-doc ervaring). De eerst volgende deadline voor het indienen van een Veni of een Vidi is 8 januari 2008.

Hiervoor is als trainer Frans van den Beemt uitgenodigd. Ook zal een succesvolle indiener verslag doen van zijn ervaringen bij het verkrijgen van zijn Vidi/Veni.

Dr. Frans van den Beemt neemt met u de succesfactoren door en behandelt een aantal cases. Hij heeft 25 jaar ervaring. Op elk vakgebied analyseert hij concept- onderzoeksaanvragen op inhoud en tactiek; zodat u uw scoringskans kunt verhogen. In maart gaf hij voor de UvA al een succesvolle schrijfclinic voor de ERC Starting Grant.

U krijgt zicht op aspecten die het succes van uw voorstel kunnen verhogen. Hoe zit de beoordeling bijvoorbeeld in elkaar, wat zijn kenmerken van kwaliteit?

Voor diegenen die dat aandurven kan de conceptaanvraag als case besproken en geanalyseerd worden. De indiener wordt dan verzocht zijn/haar conceptvoorstel te presenteren. De daarop volgende analyse geeft de deelnemers inzicht in wat er zoal te verbeteren valt aan een voorstel. De betrokken indiener krijgt direct, dus al tijdens de workshop, een inhoudelijk advies waarmee de aanvraag sterk kan worden verbeterd.

Aan u het verzoek om deze uitnodiging door te sturen naar onderzoekers die mogelijk in aanmerking komen voor een Veni of Vidi.

Aanmelding geschiedt per e-mail naar onder vermelding van uw naam, functie, instituut / faculteit en contactgegevens.

Meldt u tijdig aan, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar: maximaal aantal deelnemers is twintig. Deelname is kosteloos.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Liaison Office, Carolien Zijderveld, telefoon 020 525-5417, e-mail .

Please note that this newsitem has been archived, and may contain outdated information or links.